Programma

Er staan al verschillende activiteiten in de agenda. En er komt nog meer bij. Bekijk daarom regelmatig dit programma. Hieronder kunt u klikken in de agenda om een activiteit bij u in de buurt te vinden. 

Let op: de activiteiten in de Laurens huizen zijn ivm Covid-19 alleen voor de bewoners van Laurens. U kunt meedoen aan de activiteiten bij u in de wijk. 

20200818 Dhr Naipal_148.jpg

BEWEEG MET ONS MEE!

SENIOR GAMES ROTTERDAM

HET PROGRAMMA

Bekijk de gele bolletjes als u in één van de Laurens huizen woont. Bent u nog thuiswonend? Bekijk dan de rode bolletjes. Aan de activiteiten met een groen bolletje kan iedereen deelnemen. 

 

We gaan er tegenaan

Een jaar lang bewegen...

Hebbie al met ons meegedaan?

SPORTEN

Mind your Mind yoga


Heb je behoefte aan ontspanning, rust en balans in je leven? Yoga is niet alleen ontspannend maar zorgt ook voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse. Tegelijkertijd bevordert het je evenwicht en geeft meer energie en vitaliteit. Contact: 010 8517188 06 18425473 Website: www.bewustzen.nl
SPC Rijnmond


Bij SPC Rijnmond vinden we het ook belangrijk om op latere leeftijd fit en vitaal te blijven. Een soepel lichaam zorgt voor een heldere geest. Daarom verzorgen we per week diverse trainingen waarbij we ons specifiek op u als oudere richten.
Adres:
Reitdiep 1, Rotterdam Kosten: 35 euro voor een strippenkaart van 10 lessen Website: www.spcrijnmond.nl
Walking FootballLekker voetballen. Maar dan wandelend, zonder te rennen. Zonder slidings. En zonder dat de bal boven heuphoogte komt. Dat is walking football, een manier van voetballen met minder kans op blessures. De Feyenoord Oldstars trainen op maandagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur en woensdagochtend van 10:00 uur tot 11:30 op Varkenoord, Olympiaweg 74. Wilt u een keer meedoen? Voetbalervaring is leuk maar niet vereist.

Adres: Olympiaweg 74, Rotterdam Kosten: Doe vrijblijvend een keer mee! Contact: www.feijenoordoldstars.nl/lidmaatschap
Boxing Company Rotterdam


Beweegt u met ons mee? U kunt zowel zittend als staand mee doen aan onze boks lessen die speciaal zijn ingericht op senioren.

Adres:
Annie MG Schmidtplein 10, Rotterdam Kosten:
€10 per les (strippenkaart €95) Website: boxingcompany.nl
Sterren Yoga


Yoga zoals Yoga bedoeld is; Down to Earth. Dus niets meer of minder dan mentaal en fysiek goed voor uwzelf zorgen.Adres:
Christiaan Huygensstraat 14, Bleiswijk Kosten:
€105,00 (10 Strippen) / € 36,00 per maand ( 5 Lessen) Website: www.sterrenyoga.nl
Sportschool Kimaita


Valpreventie, veilig leren vallen en weer opstaan in combinatie met spier-, bot-en balans versterkende oefeningen. Verbeter uw beweegvaardigheden en vergroot uw zelfvertrouwen. Tijdens de les wordt met ieders niveau rekening gehouden en past de docent de oefening aan, aan de mogelijkheden van de sporter. Adres:
Larikslaan 188, Rotterdam Kosten: € 4,- per keer, 10-strippenkaart €35,- Website: www.kimaita.nl
SKVR Time to Dance


Dansen en elkaar ontmoeten staat voorop bij Time to Dance. Bij de lessen speelt muziek een belangrijke rol; Nederlandse nummers, maar ook klassieke muziek of buitenlandse muziek van vroeger en nu zorgen voor beweging en plezier. Ook minder mobiele mensen kunnen meedoen en op de stoel de oefeningen uitvoeren. Adres:
Nieuwe Binnenweg 33

Tijden:
vanaf vrijdag 2 oktober 10.30-11.30 uur

Kosten:
€2,50 per keer

Website: SKVR

Bijzonderheden:
Doe makkelijk zittende kleding aan en soepele schoenen
Sportvereniging Hagendoorn R-Z


Fitness is lekker op uw eigen tempo en naar eigen kunnen trainen om het lichaam in model en fit te houden. Adres:
Slinge 19, Rotterdam Kosten: €6,50 losse les, strippenkaart voor 10 keer €60,- Contact: 06 13047266
FITRotterdam


StoelFIT is de nieuwste trainingsvorm voor senioren! Met deze les kan iedereen die wil bewegen, meedoen! Dit is ongeacht de klachten, ziektes, geestelijke gesteldheid of leeftijd.Hiermee traint u de uw coördinatie, het beweegtempo en het bewustzijn van het lichaam. Adres:
Stresemannplaats 8, Rotterdam Kosten:
€ 36,- per 2 maanden Website: www.fitrotterdam.net
M&M AEROBICSTUDIO


Doet u een keer mee aan Body Shape 60+ of Langer Sterk en Fit 70+. Een fitnessprogramma in een gezellig groepsverband speciaal gericht op senioren. Bij Langer Sterk en Fit 70+ worden de oefeningen op en naast de stoel uitgevoerd in uw eigen tempo. Zo bouwen we aan uw spierkracht, conditie en flexibiliteit.
Adres:
Rodenburgstraat 4b, Rotterdam Kosten:
€ 25,- voor 5 lessen, 6 maanden geldig Website: www.aerobicstudio.nl
Saathi


Oefeningen die vanuit de stoel worden uitgevoerd. Samen bewegen en achteraf nog een gezellig praatje maken, beweeg u met ons mee? Adres:
Schaepmanstraat 20-22, Rotterdam Kosten:
3.00 incl koffie/thee en brood Contact: 06 81902541
Stoelyoga Rotterdam


Wilt u graag (blijven) bewegen maar is uw lijf of geest (tijdelijk) niet (meer) zo soepel of heeft u een beperking die het niet mogelijk maakt op een matje te gaan liggen en dan weer op te staan? Doe dan mee met stoel yoga, yoga vanuit de stoel! We gaan uit van wat u kunt, niets moet en plezier staat voorop.​
Adres:
Burgemeestermeineszlaan 102, Rotterdam Kosten: €7,50 per keer / €30,- per maand Website: www.stoelyogarotterdam.nl

 
20200818 Dhr Boerwinkel_084.jpg

SENIOR GAMES ROTTERDAM

WAT BRENGT U IN BEWEGING?

Annie M.G. Schmidtplein 10
3083 NZ Rotterdam
010-8080880

© 2021 - Senior Games Rotterdam

logos2.jpg