20200818 Dhr Oossanen_016.jpg

SENIOR GAMES ROTTERDAM

BEWEEGT U MET ONS MEE?

CONTACT

Bedankt voor uw inzending!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik meedoen aan een sportactiviteit?


U geeft zich van tevoren op bij de sportaanbieder. In de agenda kunt u op de activiteit klikken waaraan u mee wilt doen. U ziet dan de contactgegevens staan van de sportaanbieder. Bel van tevoren even, zodat de sportaanbieder weet dat u meedoet.
Hoe weet ik of er beweegactiviteiten bij mij in de wijk zijn?


Alle activiteiten uit de agenda vinden plaats in Rotterdam. Kijk bij het programma en klik op het gebied waar u een activiteit zoekt.
Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik jullie bereiken?


Vul het contactformulier in op deze website of bel met 010-8080880.
Er staat geen aanbod bij mij in het gebied?


Momenteel zijn we het programma aan het uitbreiden en ook opzoek naar passend aanbod in alle wijken. Mocht u een tip hebben dan horen wij het graag. Geef het ons door via het contactformulier. Wij streven ernaar om voor iedereen in alle gebieden van Rotterdam een aanbod aan te bieden.
Ik bied sportactiviteiten aan voor senioren in Rotterdam, maar mijn aanbod staat niet op de website. Kan ik ook op de website vermeld worden?


Vul het contactformulier op de website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Voor welke leeftijd zijn de activiteiten?


Het aanbod van de Senior Games is vanaf 65+ maar bij sommige activiteiten kunt u ook al aansluiten op jongere leeftijd. Zo is er bijvoorbeeld yoga voor 55+.

Als u geïnteresseerd bent in een van de activiteiten en graag een keer mee wilt doen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de sportlocatie/aanbieder welke staat vermeld bij de activiteit.
Ik wil graag meedoen met de online beweeglessen. Waar kan ik de video’s vinden?


Alle videos staan op ons YouTube kanaal. U kunt deze op ieder gewenst moment bekijken. Wij plaatsen ook regelmatig nieuwe video’s, dus houd het kanaal in de gaten.
Ik wil de beweegposter ook graag hebben, hoe kom ik daaraan?


U kunt de beweegposter downloaden op de beweegposter pagina. Heeft u geen printer thuis stuur dan even een mail naar info@sportbedrijfrotterdam.nl dan sturen wij u een exemplaar toe.
Wanneer zijn de Senior Games Rotterdam in september?


De Senior Games Rotterdam sportdag vindt plaats op maandag 20 september 2021.
Waar kan ik het programma vinden voor de sportdag in september?


Momenteel zijn we druk met het indelen van het programma. Zodra het programma bekend is zal dit op de website geplaatst worden.